Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tamara: Hapšenje Tijane Ajfon se očekivalo zbog…

0 142

Hapšenje Tijane Ajfon pod sumnjom za podvođenje i organizovanu prostituciju izazvalo je burne reakcije o javnosti, a sada se tim povodom oglasila i Tamara Đurić.
– Ambiciozno je tih 26 punjača na jedan „ajfon“, odnosno taj odnos 26 prema 9 – istakla je uz osmeh nekadašnja učesnica „Farme“ za „Alo.rs“.
– Neću nikome da sudim. Ima osoba koje su ubice, pedofili i teroristi, a prostitucija je u nekim zemljama čak i legalizovana. To je, ipak, Tijana Ajfon. Upoznala sam je kod frizera jedanput i toliko o tome koliko je poznajem, ali se iz nekih njenih ranijih postupaka sve ovo očekivalo.

– Devojka se bavi prostitucijom. Kod nas to nije legalno i, hajde, uhapsite je, ali mi je žao što je sve to postalo tako pompezno. To jeste sramota za jednu ženu, ali nadajmo se da će iz svega ovoga izaći sa nekom poukom, odnosno da neće biti stavljena na stub srama, a da time niko ništa nije dobio. Nek devojke vide šta može da im se dogodi ako se izlažu takvom riziku za neku sumu novca koja nište ne obezbeđuje. To je životarenje – dodala je Tamara.

Izvor: Alo!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.