Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Milan Stanković zapušio usta hejterima: Kad si glup, neosvešćeni glodar od čoveka, ništa nema veze (FOTO)

0 64

Milana Stankovića isprozivali su na društvenim mrežama zbog novog stila koji ima, pa je pevač rešio da hejterima odgovori.

Naime, on je, kako kaže, doneo novi pravac na Balkan koji mnogi nisu prihvatili.

Milan Stanković IZNENADIO novim stajlingom! (FOTO)

„I tako ja odem u Japan, donesem novu dimenziju spotovima, projektima i estetici na Balkanu, a neka krezava rasistička hejterska rulja svim silama ignoriše to, još bi da banalizuje i pljune sa: „Kinez sa ribarskim šeširom“. Nema veze što je ta kapa ubrzo postala deo svetskog modnog trenda, nema veze što ne pravite razliku izmedju Japana i Kine, nema veze što vam je svako ko nosi naočare ćorav. Onda, isto tako nema veze šta će biti sa planetom, ljudskim pravima, nema veze šta činimo i u kakve ljude se pretvaramo. Kad si glup, neosvešćeni glodar od čoveka, ništa nema veze“, napisao je pevač u svojoj novoj objavi.

View this post on Instagram

I tako ja odem u Japan sa konceptom Tokyo trilogy, donesem novu dimenziju spotovima, projektima i estetici na Balkanu, a neka krezava rasistička hejterska rulja svim silama ignoriše to, još bi da banalizuje i pljune sa: kinez sa ribarskim šeširom… Nema veze što je ta kapa ubrzo postala deo svetskog modnog trenda, nema veze što ne pravite razliku izmedju Japana i Kine, nema veze što vam je svako ko nosi naočare ćorav, a ima kose oči kinez. Onda, isto tako nema veze što se ubijaju crni ljudi, nema veze šta će biti sa planetom, ljudskim pravima, koliko smo izmanipulisani koronom, nema veze šta činimo i u kakve ljude se pretvaramo. Kad si glup, neosvešćeni glodar od čoveka, ništa nema veze…

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.