Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Da li je ovo stvarno KRAJ?! Severina i Igor se OTPRATILI na Instagramu!

Ali to nije sve!

0 49

Severina i Igor Kojić, ako je suditi po društvenim mrežama, više neće da znaju jedno za drugo.

Naime, sin Dragana Kojića Kebe proteklog vikenda je sa društvene mreže Instagram otpratio suprugu, kao i ona njega. Ali to nije sve. Igor je obrisao i njihovu zajedničku fotografiju kako se ljube na plaži dok je u pozadini zalazak sunca, a koja je na njegovom profilu stajala otkako su zvanično priznali vezu.

Doduše, zajedničke fotografije i snimci i dalje stoje kako na njenom, tako i na njegovom profilu, ali su i one od pre nekoliko meseci. Novih nema. Već izvesno vreme se priča da u braku hrvatske pop zvezde i fudbalskog menadžera ne cvetaju ruže, ali nijedno od njih dvoje se tim povodom još uvek nije oglasilo.

Pevačica već mesec dana živi sama u Zagrebu, dok je Kebin naslednik ostao u Beogradu sa roditeljima. Do tog momenta i ona je bila u kući Kojića na Bežanijskoj kosi, ali je naprasno odlučila da se vrati u Hrvatsku. Tada je i privedena zbog kršenja policijskog časa, a u policiji je izjavila da se posvađala s mužem, pa je promenila priču i rekla da je izašla u kupovinu.

View this post on Instagram

🥇

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Inače, Igor je dosad uglavnom objavljivao Instagram priče o pevačicinim aktivnostima: nastupe, pesme, zajedničke fotografije, dok poslednjih nekoliko dana kači isključivo selfi i slike sa prijateljima.

S druge strane, Severina pokazuje kako se provodi po Hrvatskoj bez muža, a ako je suditi po njenim objavama, ona uživa u životu i uopšte je ne dotiče to što se priča da joj je brak na staklenim nogama.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.