Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Svi smo kao prasići!” Nataša Bekvalac progovorila o incidentu i izolaciji u Čeneju

Nakon neprijatnosti na imanju morala da promeni jednu stvar

0 62

Popularna pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o nemilom događaju, koji ju je zadesio pre oko mesec dana, kada je nepoznati muškarac upao u njenu kuću u Čeneju.

„Izolacija me je strašno promenila. Na drugi način sam počela da gledam svoj odnos s decom, shvatila sam da treba da živimo u trenutku, u sadašnjosti, to nema reprizu. Ja jako volim život i nema šanse da propustim nijedan trenutak u odrastanju svoje dece“ rekla je Nataša Bekvalac u emisiji “Premijera – Vikend Specijal“.

Pevačica je otkrila i koliko se ugojila u izolaciji:

„Rezultat toga je da smo svi kao prasići izašli iz izolacije, sedam kilograma više. Već sam se stesala, lako je nabaciti, a teško je skinuti“, kaže pevačica i ističe da je nakon neprijatnosti koju je doživela na imanju u Čeneju morala da promeni jednu stvar.

„Nije prijatno. Ja 20 godina nisam imala neprijatnost. Zaista sam uvek odbijala obezbeđenja i imala animozitet prema tome. Nažalost, desi se nešto da moraš da promeniš pogled na te stvari. Nije bila loša namera, ali je bilo neprijatno. Prilično sam ležerna. Od pre mesec dana sam više počela da vodim računa o sebi“, otkrila je Nataša.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.