Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Lepa vest: Ana Sević se udajem, a ovo su detalji svadbe

Daniel o svojoj lepšoj polovini brine više nego inače i čini sve da joj ništa ne zafali

0 91

Pevačica Ana Sević će se na proleće naredne godine udati se za svog dugogodišnjeg partnera Daniela Nedeljkovića.

Naime, ona će sudbonosno „da“ izgovoriti nakon što na svet donese svoje drugo dete.

– Ani i Danielu je trenutno jedino važno da trudnoća protekne u najboljem mogućem redu. Svadbu su svakako planirali i pre nego što su saznali da je Ana u drugom stanju, ali ih je koronavirus naterao da promene planove i slavlje odgode za narednu godinu – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak tom paru. Kako nam je još objasnio, kada su saznali da je beba na putu, definitivno su odlučili da pomere venčanje.

– Organizacija svadbe, gužva, glasna muzika i fešta do zore nisu nešto što prija trudnicama. Ana i Daniel ne žele da nesmotrenim odlukama ugroze bebin život, tako da će proslavu pomeriti za narednu godinu – ispričao je izvor.

Ana će uzeti Nedeljkovićevo prezime, ali će se u javnosti zbog posla i dalje predstavljati kao Sević. Kako smo još saznali, pevačica i njen partner su dugo želeli dete, ali im godinama nije polazilo za rukom da ga dobiju.

– Ana i Daniel su tri meseca krili od svih, pa i od roditelja, da će postati roditelji. Želeli su da se uvere da je sve u redu i tek nakon što je pevačica odradila sve analize i preglede i nakon što ju je doktorka uverila da je sve u najboljem redu, malo su se opustili – ispričao je izvor „Alo!“.

Kako nam je još rekao, Daniel o svojoj lepšoj polovini brine više nego inače i čini sve da joj ništa ne zafali.

– Bukvalno joj ispunjava svaku želju. Iako se Ana i pre trudnoće hranila zdravo, sada još više vodi računa o unosu hranljivih namirnica, voća i povrća. Brigu i obaveze oko Anine ćerkice Lorene, iz braka sa Darkom Lazićem, takođe je preuzeo na sebe kako bi se pevačica što više odmarala – završio je izvor.

Izvor alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.