Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Čekaju čudo! Sloba i Jelena uveliko rade na bebi, posetili i manastir! (FOTO)

0 134

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović navodno već mesecima rade na bebi, međutim zbog stresa i napornog života nikako im ne polazi za rukom, tvrde mediji.

Zato su, pišu domaći mediji, zaputili u manastir Tumane, ne bi li im se sreća osmehnula. Sa medicinske strane je, tvrdi izvor, sve u najboljem redu.

— Iako su Sloba i Jelena samo sedam meseci u vezi, složili su se odmah da žele decu i da ne žele da čekaju. Jelena već ima dvoje dece, a pevač ih obožava i super se slaže s njima, pa stalno priča prijateljima kako bi voleo da postane tata. Međutim, zbog stresa koji pevač proživljava poslednjih nekoliko meseci – smrti oca, a ubrzo i tetke, ne polazi im za rukom da Jelena ostane u drugom stanju — otkriva izvor za Alo.

Napokon se skrasili! Sloba i Jelena počeli zajedno da žive (FOTO)

— Sloba je veoma pobožan i veruje u Boga, a kad god ima vremena on odlazi u crkvu da zapali sveću i ostavi novčani prilog. On je odlazeći u crkvu pronašao duševni mir, a poslednjih godina često odlazi i u manastir Tumane. Sloba je tamo bio prvo s majkom, a onda je odlučio da ovu svetinju poseti i sa Jelenom. Kada su pričali sa sveštenikom, nisu želeli odmah da kažu zbog čega dolaze i da imaju konkretan problem, međutim, kroz razgovor su istakli da bi voleli da dobiju dete, ali da im to ne polazi za rukom — kaže izvor.

— On ih je savetovao da se ne opterećuju i da to ne doživljavaju kao problem te da se opuste, a ako im to ne pođe za rukom da dođu još jednom u manastir kako bi im dao određenu molitvu koju bi izgovarali dva puta na dan. Nakon nekoliko nedelja Sloba i Jelena su posetili manastir, gde su s oduševljenjem prihvatili da čitaju molitve i sada čekaju „čudo“ — tvrdi on, ali Jelena i Sloba nisu se oglašavali po ovom pitanju.

Izvor alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.