Svet poznatih
Poznati sa poznatima

ANA SEVIĆ TUŽILA DARKA LAZIĆA Pevač nije isplatio nijednu alimentaciju od razvoda! (FOTO)

0 105

Iako domaća javnost misli da je odnos između bivših supružnika Ane Sević i Darka Lazića idiličan, izgleda da je sve to maska.

Kako pišu domaći mediji Ana je odlučila da tuži svog bivšeg supruga zbog neplaćenih alimentacija.

-Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rešila da novac potraži pravnim putem – rekao je izbor blizak ovom bišem paru.

Izvor kaže da pevačica nije želela ranije da pokreće tužbu jer je Darko imao velikih problema.

-Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke, kako ne bi povredila osećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra – tvrdi izbor i dodaje:’Ana nije želela da ga tuži ranije zbog toga što je Darko imao problema sa narkoticima, sa zakonom, a onda je doživeo i tešku saobraćajnu nezgodu. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vreme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri.

Pevačica nije bila raspoložena za komentar na ovu temu, te nije ni demantovala, ali ni potvrdila ove navode izvora.

-Zaista ništa ne bih komentarisala. O svom privatnom životu nikada nisam želela da pričam javno, pa će tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumete – kratko je rekla Ana.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.