Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“To me nervira!” Mia Borisavljević obelodanila kakve muke ima sa izabranikom

“Hoćemo sve sad i odmah, ali…”

0 60

Naša pevačica Mia Borisavljević opisivala je kako su protekli meseci uticali na nju.

Međutim, na samom početku razgovora, pozvao je njen izabranik Bojan Grujić kako bi je pitao da li je ručala.

„Da, on je zaista takav, sve zajedno radimo, usmereni smo jedno na drugo, baš smo povezani. On se nikako ne snalazi u kuhinji, da se pita, ne bi jeo nikad. On je tip muškarca koji jako brzo mršavi, pa jede zbog toga, a ja kao većina žena, moram da vodim računa“ rekla je Mia u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Pevačica je ispričala kako je protekao period izolacije za njih i da li su se njen nevenčani suprug i ona svađali:

View this post on Instagram

💙

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

„U početku, kada je krenula epidemija, bila je ta velika proslava gde se mnogo ljudi zarazilo, znala sam i ja neke od njih, kažu da nije bilo nimalo prijatno, ne daj Bože da dođete u tu situaciju. I to nam je bio podstrek da se što više distanciramo. Emi je bilo super, jer nije ukapirala o čemu se radi, ona je imala trampolinu, ljuljašku, drugara koji je dolazio i onda se osećala kao da je na raspustu”, navela je ona.

“Kod Bojana sam upoznala da je strpljiv, a i ja sam to naučila, naš posao je takav da hoćemo sve sad i odmah, a ova situacija nas je naučila tome da se mora nešto sačekati. On se naljuti i tri dana može da ćuti, a ja hoću odmah da rešim. To me nervira, kao da je peti razred, ali dobro”, objasnila je Mia.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.