Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mnogi horoskopski znakovi će emotivno reagovati na Merkur u Raku, a evo i ko

0 171

Ovan
Oslonite se na intuiciju i nekog člana porodice. Možda i taj razgovor koji budete poveli i ne bude tako bolan koliko vam se činio pre.

Bik
Jačina emocija će se naglo podići. Odnosi sa najbližima će biti puni naboja i raznih emocija koje vučete iz prošlosti.

Blizanci
Neprijatnost koju ćete osećati je vezana za neke emocije koje niste „očsitili“ u prošlosti. Ne vraćajte se u neke stare odnose, nećete dobiti ono što želite.

Za nekoliko dana očekuje nas prelaz Merkura u znak Raka, a evo šta nam to donosi

Rak
Pojačana emotivnost i dramatičnost. Bilo bi dobro da ne započinjete ništa novo, već da se rešavate nekih starih problema.

Lav
Uz ogromno samopuzdanje će se pojaviti i ogromna mentalna iscrpljenost. Ukoliko budete iskreni prema sebi i drugima, doći ćete lako do rešenja koje vam je trenutno potrebno.

Devica
Kakva god da je situacija ne donosite brzoplete odluke. Morate da uradite mnogo toga kako biste pojačali koncentraciju jer vam misli lutaju.

Vaga
Ne prenagljute u partnerskim odnosima. Ne donosite odluke zasnovane na prenaglašenim emocijama, sada je vreme za surovu racionalnost.

Škorpija
Sada je pravi momenat da verujete u sebe. Neki događaji će se odvijati prebrzo pa je potrebno da se suzdržite impulsivnih reakcija.

Strelac
Pomoć koju ste očekivali stiže uskoro. Moguće su rasprave zbog novca i troškova, kako u kući tako i na poslu.

Jarac
Moraćete da prihvatite nužne promene i ne dozvolite sitne manipulacije od strane partnera. Sada je vreme da ispoljite svoju navjeću vrlinu- strpljenje.

Vodolija
Novi kontakti ili kontakti na poslu koji su vezani za neki deo vaše prošlosti će se pojaviti. Oni koji ne znaju definitivno koji zdravstveni problem imaju, sada će saznati.

Ribe
Ponude iz prošlosti koje ste odbijali samo pljušte. Imaete priliku da konačno stavite tačku na mnoga nerešena pitanja u najbližoj okolini.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.