Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Lepa Brena progovorila o novoj snajki: Ni Filip nije žurio sa ženidbom, ne treba ni njih dvojica

0 55

Lepa Brena vreme tokom pandemije virusa korona koristila je kako bi napunila baterije za naredne poslovne podvige i za uživanje sa članovima porodice, koji su nakon mnogo vreme bili svi na okupu.

Kako mediji prenose njihova porodica dobila je člana više, jer se izabranica naslednika Viktora uselila u njihov dom. Pevačica otkriva kakav je njen stav po pitanju moguće ženidbe.

„I Viktor, baš kao i Stefan, mogu da osete zajednički život, i to kada jedno o drugome brinu 365 dana u godini. Ni Filip nije žurio sa ženidbom, pa ne treba ni njih dvojica. Postoji mnogo stvari koje treba da obave i nauče pre ženidbe, jer odluka o osnivanju porodice i potomstvu veoma je ozbiljna. Morate biti posvećeni detetu i ono mora kvalitetno da se vaspitava. Ako jurite samo karijeru, jednog dana shvatite da imate sve bogatstvo, možda i moć, ali promašaje u privatnom životu. Najlakše je napraviti dete, ali to je živo biće, prema kojem treba imati odgovornost i posvećenost. I Boba i ja ih savetujemo i videćemo da li će nas poslušati.“ – rekla  je pevačica za „Kurir“

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.