Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Naredba iz suda: Severini sledi kazna ako objavi ove fotke na Instagramu i FB

Kazna će se povećavati - i to dvostruko, svaki sledeći put

0 100

Hrvatska pevačica Severina Kojić izgubila je još jedan sudski spor koji vodi sa bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem, oko borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, prenose mediji.

Severina se, naime, žalila na privremenu meru Opštinskog građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne sme da objavljuje fotografije maloletnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku.

Prema navodima, ona je morala da ukloni sve fotografije sa detetom, jer je Županijski sud u Dubrovniku u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu meru, ali Severina je nastavila da objavljuje fotografije dečaka. Radi se o privremenoj meri koja je na snazi do okončanja parnice između bivših partnera, navodi se.

Kako se dalje piše, ukoliko se ogluši o ovu odluku suda pevačica bi morala da plati oko 660 evra, a kazna će se povećavati, i to dvostruko, svaki sledeći put kada fotografija osvane na društvenim mrežama.

Seve je početkom marta došla u Beograd kako bi videla sina Aleksandra, koji je u Beogradu boravio sa ocem, a pošto je usledilo vanredno stanje, ostala je u porodičnoj kući svog supruga Igora Kojića.

Pevačica je jedne večeri prekršila policijski čas, pa je privedena u policijsku stanicu Novi Beograd, a nakon toga sprovedena kod sudije za prekršaje, gde je platila kaznu na licu mesta.

Nakon toga je otišla u Zagreb, a mediji spekulišu da joj je i brak sa Igorem Kojićem od tada u krizi, prenosi Nova.rs.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.