Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ljuta na sve! Milena Ćeranić oštro oplela po kolegama: Ja nisam veštački tip!

“To me ne interesuje!”, poručila je izrevoltirano pevačica

0 140

Naša pevačica Milena Ćeranić priznala je da se njoj nije svideo trend kome su podlegle njene kolege, a to je komuniciranje sa publikom putem lajv uključenja tokom vanrednog stanja.

Pevačica kaže da su se svi pitali gde je i šta radi, i zašto je nema na društvenim mrežama kada se sve pevačice i pevači oglašavaju na ovaj način i tako skraćuju vreme.

Međutim, ona smatra da ne bi bilo iskreno da je pevala publici preko instagram lajva, jer im ne bi dala onu emociju koju im daje uživo.

– Svi su me pitali zašto me nema na društvenim mrežama, ali ja sam bila jako ljuta na sve. Imala sam ozbilje kritike od saradnika zašto me nema na društvenim mrežama. Ja volim interakciju sa publikom. Ne vidim zašto bih izigravala nešto lažno, kada to nisam ja i ja njima u lajvu preko Instagrama ne bih pevala od srca. Pre bih možda pevala da bi me bilo na mrežama, ili da bih skupljala pratioce. To me ne interesuje, objasnila je Milena.

– Ja nisam veštački tip. Ja sve radim od srca i onako kako osećam da treba. Nisam osetila da treba da se oglasim u lajvu preko Instagrama da kažem šta radim u izolaciji. Ne radim ništa – rekla je izrevoltirana Milena.

Inače, većina njenih kolega oglašavala se ovim putem. Snimali su lajvove svake večeri, snimali su pesme uživo, držali koncerte na lajvovima i imali interakciju sa publikom.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.