Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Nisam, majke mi!” Popularna pevačica “redak fenomen” na estradi: Svi misle da lažem!

Dok se njene koleginice hvale velikim silikonima, usnama i prćastim nosićima…

0 79

Pevačica Milica Pavlović, jedna od najuspešnijih “Zvezda Granda”, slobodno bi se mogla nazvati fenomenom u svojoj profesiji, s obzirom da zgodna brineta na sebi nema nijednu estetsku intervenciju kojima se u poslednje vreme sve pripadnice lepšeg pola i njene koleginice podvrgavaju.

Milica je često u svojim intervjuima isticala kako na sebi ništa nije radila i da je zadovoljna sopstvenim izgledom kojim pleni širom Balkana.

Iako se mnoge njene koleginice hvale malim i prćastim nosićima, grudima za šest brojeva većim i ustima iz kojih žargonski rečeno “curi silikon”, to za lepu pevačicu nije slučaj. Kao jedan od dokaza može se priložiti i to što uspešna mlada zvezda na svom Instagram profilu nikada nije snimala i slikala svoje zahvate jer ih ni nije bilo.

Milica je ovim povodom prokomentarisala za “Blic” da i dalje ne planira na sebi ništa da menja.

– Nemam ništa protiv estetskih zahvata i onih devojaka koje to vole da rade. Ja nisam jedna od njih i za sada me to trenutno ne privlači. Volim da gajim prirodan izgled, svežinu u licu i prirodan ten bez preteranog potamnjivanja. Iako je moj posao dosta naporan i stresan, prvenstveno zbog zagušljivosti prostorija u kojima nastupam, kasnog leganja i ranog ustajanja, kod mene se hvala bogu još uvek ne vide neke drastične razlike. Znam da brojne kolege muku muče sa tamnim podočnjacima, pa ih ispravljaju filerima, ali kod mene to nije slučaj. Čarobne ruke moje šminkerke srede sve minimalne nesavršenosti na mom licu. Mislim da je recept u tome da volite sebe i volite svoje nesavršenosti. Dese se naravno dani kada mi se ne dopada kako izgledam ali brzo prođe – rekla je iskreno Milica za “Blic”.

Još jedna potvrda da Milici sjajno stoji prirodan izgled, jesu i njeni muzički počeci. Pojavljivanjem u popularnom muzičkom programu „Zvezde Granda“ svojim prirodnim izgledom doprla je do srca publike. O njenom izazovnom igranju, dugoj, bujnoj kosi, prirodnim crtama lica, svi su govorili.

Milica je prvim singlom „Tango“ napravila bum, a plesni pokreti dodatno su doprineli vizuelnoj estetici koju pevačica i dan-danas gaji. Pavlovićeva može da se pohvali sa čak tri albuma za svega osam godina muzičke karijere. Prvim albumom „Govor tela“ za „Grand produkciju“ postaje prepoznatljiva po pesmi „Seksi senjorita“, kako i sebe sama naziva na svom Instagram profilu.

Pre dve godine, podsećanja radi, Milica je doživela da je popunila sve naslovne strane, skoro pa tvrdnjama, da je ugradila silikone u grudi, a ona se “pravdala” da se ugojila, ali joj je nacija poverovala tek kada je smršala.

– Mene više niko ne pita da li sam radila grudi ili nisam, nego me pitaju “gde sam radila grudi, šta sam radila, da li je neka nova metoda ili silikon”. I kad kažem da nisam radila, svi misle da lažem. Nisam, majke mi! – objasnila je ona tada.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.