Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Željko i Jovana Joksimović otkrili tajnu dugogodišnje ljubavi: Možda zvuči kao kliše ali svaki dan istinski volimo sve jače (FOTO)

Danas ne mogu da zamisle život jedno bez drugog i bez podrške koju međusobno nesebično pružaju

0 152

Voditeljki izabranik na početku uopšte nije bio simpatičan, a talentovanog pevača je ona razoružala kada je u njenom automobilu pronašao – svoj album. Na početku nije delovalo da će biti tako dobar tim, a danas ne mogu da zamisle život jedno bez drugog i bez podrške koju međusobno nesebično pružaju.

– Željko i ja se, iako to možda zvuči kao kliše, svaki dan istinski volimo sve jače. Recept za to možda zvuči jednostavno, ali zaista je tako – poštujemo se i uvažavamo baš sve različitosti jedno kod drugog. Takođe, potpuno smo iskreni i takvi smo od prvog dana. Zaljubljeni smo jer se volimo i to je to, nema tu kalkulisanja – kaže Jovana Joksimović za „Blic“.

View this post on Instagram

Vratili smo se..Konacno 🙂

A post shared by Jovana☆Joksimovic☆Fan☆Page☆ (@jovana_joksimovic_fan_page) on

– Svaki put kada je pogledam, pogledam u svoju sreću. Srećan sam što je Jovana moja i znam da je ona bila pravi izbor. Na početku nije delovalo da ćemo biti ovako jak tim, ali mi jednostavno uživamo jedno u drugom, uživamo u životu i uvek smo tu jedno za drugo – kaže nam pevač.

Jovana i Željko važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni i imaju troje dece – sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu. On iz prvog braka ima ćerku Minu.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.