Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Dugo se šuška da će se udati za poznatog ginekologa! Snežana Đurišić: Brak nije sfera našeg interesovanja!

Njihov skladan odnos i sreća podstakli su glasine da bi par mogao da stane na „ludi kamen“

0 140

Nakon što se više puta „šuškalo“ o venčanju čuvene pevačice narodne muzike i ginekologa Vanje Miloševića, ona je iskreno objasnila šta je istina.

Jedan od najcenjenijih izvođača kada je u pitanju narodna muzika u našoj zemlji je svakako Snežana Đurišić, koja vodi miran porodičan život daleko od očiju javnosti iako privlači mnogo pažnje medija.

Ona ne krije da joj je profesionalna pauza, zbog vanrednog stanja, i te kako prijala, ali da sada već jedva čeka da se vrati na scenu. Dok se za to ne stvore uslovi, poznata pevačica nastoji da što više uživa u slobodnom vremenu koje provodi sa unucima – Teodorom, Lanom, Lukom i Milošem, kao i emotivnim partnerom, ginekologom Vanjom Miloševićem.

Izolacija i boravak u kući, kao produkt učinili su da mnogi preispitaju sopstveni život i svakodnevicu, a među njima je i Snežana Đurišić.

Pevačica je, prema sopstvenom priznanju, dosta vremena provela u sličnim razmišljanjima.

– Svi smo primetili kako se menjamo na ovaj ili onaj način. Pandemija je mnogo toga odnela, ali i donela, interesantno je sve to posmatrati. Pre nego što smo postali emotivni partneri, Vanja i ja smo godinama bili prijatelji, stoga smo se fokusirali na međusobne talente, dok mane posmatramo kao njihov  odraz – istakla je Snežana za magazin Story.

Interesovanje fanova za njenu privatnost još je veće otkad je pevačica u srećnoj vezi s ginekologom Vanjom Miloševićem, a ccccccccc. Ipak, Snežana to demantuje.

– Mi o tome niti razmišljamo, niti je to sfera našeg interesovanja. Mi smo zreli i dovoljno pametni da nam to nije prioritet i da znamo da od toga ne zavisi da li će naša veza biti uspešna. Nemam planove za svadbu. A i da imam podelila bih to sa sedmom silom – ispričala je Snežana pre dve godine za domaće medije.

– Kada ste ostvareni u svakom pogledu, kada su vam deca velika, kada znate da uživate u slobodi, tišini, ljubavi i u svakom danu, ne postoji potreba da se u tom smislu bilo šta menja – zaključila je ona tada.

Izvor Story

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.