Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Preti joj ZATVORSKA KAZNA: Soraja platila 500 evra, ali to nije dovoljno!

Na Instagramu objavila fotografiju uplatnice

0 41

Zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, starleti Soraji Vučelić Masoni i njenoj drugarici M.M. sudiće se u Osnovnom sudu u Žabljaku, pišu crnogorski mediji.

OGLASILA SE! Soraja OTKRILA pravi razlog hapšenja (FOTO)

To je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima, koje je stavilo van snage odluku o primeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja u ovom slučaju.

– Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima podnelo je optužni predlog protiv S. M. i M. M. kojim se predlaže da se pred Osnovnim sudom u Žabljaku održi glavni pretres i da se okrivljene S. M. i M. M. oglase krivim za navedeno krivično delo – saopštila je portparolka pljevaljskog tužilaštva, tužiteljka Nataša Bajčeta, prenose „Vijesti“.

Prethodno je doneta odluka da i Soraja i njena drugarica treba da plate kazne od po 500 evra, te da taj novac uplate jednoj humanitarnoj organizaciji, a nova odluka znači da neće proći samo sa tom kaznom, jer je to bila lakša opcija, već da im preti zatvor budući da je tužilaštvo odlučilo da ih odvede na sud.

Policija izvršila kontrolu – UHAPŠENA starleta Soraja Vučelić!

Soraja je na svom Instagram profilu, inače, objavila fotografiju uplatnice kojom dokazuje da je uplatila pomenutih 500 evra.

Starleta i njena drugarica su, podsetimo, 3. maja uhapšene na Žabljaku, zbog sumnje da su prekršile mere za suzbijanje koronavirusa i bez potvrde za međugradski saobraćaj došle u vikendicu u tom gradu.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.