Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rešila da tuži Krizni štab: Eva Ras: Neće biti da sam ja građanin drugog reda! Vučić NEMA POJMA, a Kon TRABUNJA!

0 2.945

Iako je prva zamisao nakon ukidanja vanrednog stanja bila da stariji od 65 godina sami procenjuju rizik o slobodi kretanja na osnovu, glumica Eva Ras iziritirana je, kako kaže, prekjučerašnjim obraćanjem doktora Kona, zbog čega je kako rešila da podnese tužbu protiv Kriznog štaba.

Ona je ispričala kako je ovim povodom rešila da se obrati advokatu, piše portal Nova.rs

-Danima se spremam za jednu veliku stvar. Razmišljam da što pre odem kod advokata Vladimira Gajića da podnesem tužbu protiv Kriznog štaba. Pošto sam sa njegovim bratom Filipom radila kod Ljubiše Ristića, zamoliću ga da me zastupa u tužbi protiv skotova”, kaže glumica Eva Ras za Nova.rs i dodaje:

-Nije normalno da je vanredno stanje prestalo, a oni i dalje stare ljude obeležavaju kao da su neki kriminalci. Neće biti da sam ja građanin drugog reda. Znate li da je taj Kon trabunjao juče da ćemo mi stari sad moći da kupujemo od šest do osam sati”, razočarana je Eva koja objašnjava šta je u celoj situaciji najviše pogađa. On i dalje hoće da određuje i upravlja mojim životom kao da sam rob. Njemu su kučići važniji od mene i skoro dva miliona ljudi. Neko mora da ih tuži. Aleksandar Vučić nije doktor i njega ne mogu da tužim. On pojma nema. Ali ovi drugi su doktori koji se kolju međusobno, igraju se našim staračkim sudbinama – kaže glumica.

Evi Ras, naime, ovo ne bi bio prvi put da ulazi u sudski spor sa državom. Pre deset godina glumici je oduzeta porodična penzija od 18.500 hiljada dinara, koju je dobila posle smrti svog supruga Radomira Stevića Rasa. Zbog dodatnog novca koji je zarađivala igrajući u predstavama i svog spisateljskog rada, tadašnja vlast ukinula joj je primanja, nakon čega je ona podnela tužbu.

“Ja sam 2010. godine tužila vladu Borisa Tadića i dobila spor. Ispostavilo se da sam time spasila 300 hiljada ljudi. Ako sam to podnela onda ću i ovaj Krizni štab, ako ne umrem do tad”, kaže Eva za Nova.rs.

Izvor Nova.rs/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.