Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Venčanje Dragane Mirković i danas se pamti, a jedan detalj mnoge je ODUŠEVIO! (FOTO)

0 57

Pevačica Dragana Mirković ima jedan od najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni, a sreću koju ima sa suprugom Tonijem dodatno su pojačali sin Marko i ćerka Manuela.

Vesti od njenoj udaji pre dvadeset godina preneli su najveći balkanski mediji, a interesantno je ovaj par nije upriličio veliku proslavu povodom svog venčanja.

Dragana je jednom prilikom ispričala da je njihova svadba bila veoma intimna, pre svega zbog teškog trenutka u kojem je bila naša zemlja, pa čak ni njeni najbliži nisu mogli da se raduju s njom.

– Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – istakla je jednom prilikom pevačica.

Ipak, jedna od najvećih zvezda Balkana tada je, u skladu s tradicijom, mislila na sve detalje, pa je imala bogat bidermajer i belu haljinu, a posebno je interesantan jedan detalj – Mirkovićeva je preko venčanice nosila sako, a ovaj komad je gotovo zaštitni znak njenog stila.

Izvor Glossy

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.