Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Takvog ne vidim NIGDE!” Snežana Dakić otkrila kakvog muškarca traži

Morao bi da bude ozbiljna zverka…

0 100

Poznata voditeljka Snežana Dakić se 2014. godine razvela od biznismena Vladimira Mikića, a sada je otkrila kakav treba da bude muškarac sa kojim bi započela vezu i šta joj je najvažnije kod partnera, prenosi Nova.rs.

“To mora da bude svetski čovek: duhovit, šarmantan, harizmatičan. Imam davno postavljen model, koji se teško nađe: da bude spoj poetike i muževnosti, a da nije zanemario fizički izgled”, rekla je Snežana.

“Da je pored toga ostvaren, jer samo tako neće da me ugnjavi svojim kompleksima”, objasnila je voditeljka za Blic i dodala:

“Dosta sam analizirala muškarce: jako su razmetljivi, vole da se hvale, da obećavaju, a u stvari su vrlo nesigurni. I beže od odgovornosti. Radije biraju nedovršene žene, koje treba dopuniti i zakrpiti. Potpuna sam i srećna, pa mi ne treba pametnjaković da mi objasni šta da radim. Ne osećam gorčinu prema muškarcima, samo sam realna”, navodi ona.

View this post on Instagram

“Nakon 50-ak godina življenja u ovom svetu,evo,šta sam naučila: Vreme prolazi. Život se dešava. Distanca razdvaja. Deca odrastaju . Ljubav bledi. Srca se slamaju. Karijere se završavaju. Poslovi dođu i prođu. Roditelji umiru. Kolege zaborave usluge. Muškarci ne zovu onda kad su rekli da hoće. Ali prijateljice ostaju tu, koliko god vremena i milja bile daleko od tebe. Prijateljica nikada nije toliko daleko da ne može biti tu kada je potrebna. Kada budeš morala hodati tim usamljenim putem i kada budeš morala hodati sama, tvoje prijateljice će biti tu sa strane tog puta navijajući za tebe, moleći se za tebe i čekajući te na kraju puta širom otvorenih ruku. Nekada će one čak i prekršiti pravila i hodati pored tebe. Podelite ove lepe misli s vašim dragim i odanim prijateljicama. Biće im drago. Setite se svojih prijateljica i prijatelja!!!!!! “ Ovu divnu poruku sam juce dobila, na svetski dan prijateljstva i zelela sam da je podelim. Dodala bih samo “prave prijateljice”. Vi ih imate u srcu, a imaju i oni vas. Ta emocija je zauvek vasa. Uzivajte u njoj. Ne dozvolite da vas osecaj nepripadanja savlada. Mi smo tu i da pruzamo,a ne samo da promamo. Mozemo i da trazimo, a ne samo da dajemo. Voli vas Sneki #tb april 2019. #ostanikodkuce #ostanidoma #ljubav #prijateljstvo #friendship

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

“A za ljubav, stvarno bi morao da me fascinira svojom moći i harizmom, a takvog ne vidim nigde. Morao bi da bude ozbiljna zverka da bih ga pustila da mi poremeti život”, dodala je Snežana.

Podsetimo, Snežana i Vladimir su se razveli nakon devet godina braka i iz tog braka imaju ćerku Lauru. Inače, Vladimir se posle oženio, ali ni taj brak nije potrajao.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.