Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MIA BORISAVLJEVIĆ: Dete mi je u šoku, odmah smo otišli za Valjevo!

0 150

Mia Borisavljević i Bojan Grujić vanredno stanje provode sa ćerkom Emom u njenom rodnom Valjevu, a kako je pevačica istakla – devojčica je šokirana, jer su oba roditelja non-stop sa njom, što zbog prirode njihovog posla uglavnom nije baš slučaj.

Mia Borisavljević: Ja mogu sve, ali postoji jedan problem! (VIDEO)

„Ona je sada u šoku, roditleji 24 sata sa njom. To su neke dobre srane ove izolacije. Bitno je da detetu nije dosadno u ovakvim okolostima i da ne pamti ovo po nekoj lošoj atmosferi i da joj ne ostanu traumatični ožiljci. Mi smo se odmah makli ovde u Valjevo. Ovde imamo dvorište, za Emu je to lepo opremljeno. Ima ljuljaške, klackalice, trambolinu. Kad imaš mogućnost da izlaziš svaki dan, a da poštuješ pravila izolacije mnogo je drugačije, nego sedenje u stanu. Animiramo je i na druge načine, osim što je izvodimo u dvorište sa njom vežbamo pesmice, slažemo lsagalice, pričamo pričice, kupamo lutke…“, objašnjavala je za „Detkoxic“ Mia u emisiji, a onda i otkrila dinamiku svog odnosa sa Bojanom u ova teška vremena.

 

Naime, psiholozi upozoravaju na česte svađe parova tokom izolacije, te kako o tome treba voditi računa, međutim Mia i Bojan nemaju ovaj problem.

„Bojan i ja se ne svađamo ni oko čega posebno. Ne mogu da se setim poslednje moje i Bojanove svađe. Mogu reći da se jako slabo svađamo“, otkrila je pevačica.

Izvor Kurir.rs /Svetpoznatih

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.