Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Nije ni tamo više jeftino”: Gastoz moli za pare, ostao bez love, isterali ga iz hotela…

Ne može da se vrati sa Tajlanda u Srbiju zbog novonastale situacije

0 81

Nenad Marinković Gastoz otišao je na Tajland i sada ne može da se vrati u Srbiju zbog novonastale situacije u celom svetu.

On je, kako pišu mediji, potrošio sve pare koje je imao sa sobom, pa sada moli prijatelje da mu pozajme novac, te je tako je pozvao i Vesnu Rivas da je moli za pomoć.

“Molim te samo zapali mi sveću”: Gastoz uplakan zvao Kiju, ona nije mogla da veruje (VIDEO)

– Ne možete da verujete! Zove me preko hiljadu ljudi dnevno. I svi pitaju isto, kada će ovo ludilo da se završi. Ja im kažem u maju, tada ćemo malo da prodišemo. Tačno je da me je zvao i Gastoz. Pitao me je šta da radi, da li da se vraća sa Tajlanda, ovim poslednjim avionom što je poslat u Bankok ili da ostaje, navodi Rivasova.

– Rekla sam mu da ga mnogo volim i zato nek ostane tamo još dva meseca koja su kritična. Poslušao me je. Sa društvom je tamo otišao na odmor, pa su našli veliku vilu i sada su tu u karantinu, ali verovatno su svi ostali bez love, nije ni tamo više jeftino – ispričala je Vesna za gorepomenuti magazin.

Ona je govorila i o tome kako će i od čega Gastoz tamo da živi.

View this post on Instagram

Dzoni Dep na aparatima… 😁😅🤩

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on

– Njega su kao stranca isterali iz hotela kada je i tamo krenuo virus da se širi. Ostali su bukvalno na plaži. A kada je čuo da će po sletanju u Beograd morati 28 dana da bude u nekom karantinu ko zna gde, pa posle kućna izolacija, uz malu konsultaciju sa mnom, ipak je odlučio da ostane tamo. Po mom mišljenju, tamo je sigurniji. E sad od čega će živeti u narednom periodu, ne znam, ali ne sumnjam da će se on nekako snaći kao i uvek – rekla je Vesna.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.