Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Indi u kritičnom stanju: Njoj je slezina već izvađena! Situacija je strašna, lekari se svim silama bore!

0 339

Folk pevačica Indira Aradinović Indi operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac.

Od tada je pevačica imala još jednu operaciju usled komplikacija koje su se javile nakon zahvata, a po svemu sudeći, pevačica će ponovo morati pod nož kako bi joj spasli život.

Indirino stanje je kritično zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali lekari čekaju da pevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod totalnom anestezijom.

Izvor blizak pevačici otkriva da je njeno zdravstveno stanje jako loše i da lekari daju sve od sebe da joj medikamentima smire upalu pankreasa. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru Srbije.

– Indi je u jako lošem stanju. Izmučena je od dve operacije, koje je već imala, želudac joj ne funkcioniše, dreniraju joj tečnost koja se skuplja i bukvalno pokušavaju da je malo ojačaju kako bi mogli da je ponovo operišu. Ima jaku upalu pankreasa, koja se već danima ne smiruje iako su joj dali terapiju medikamentima. Doktori se trude, ali po svemu sudeći, moraće ponovo pod nož – navodi izvor i objašnjava da upala pankreasa može biti kobna ako se ne sanira medikamentima ili hirurški.

– Akutna upala pankreasa može da zahvati vitalne organe. Njoj je slezina već izvađena, ali postoji opasnost da upala ode na organe koji su vitalni, što može, nedajbože, da dovede do fatalnog ishoda. Situacija je strašna, ali lekari se svim silama bore. Ona je jaka žena, bori se kao lavica. Nadam se da će uspeti da ojača i da se izbori sa ovim – naveo je izvor.

U prilog ovim navodima govori i poslednja objava na Instagramu Indirine sestre Edite, koja je obavestila fanove o pevačicinom stanju.

Foto:Printscreen Instagram Story

– Nemam pravi odgovor za vas, ali kad bude bila bolje, čemu se nadamo, bićete obavešteni. Stabilno je za sada. Dren koji joj je nedavno izvađen je vraćen i tečnost koja je curila iz pankreasa i pravila haos sada izlazi napolje. Rep pankreasa je još pod upalom. Imajte razumevanja da zbog cele situacije nećemo iznositi detalje u javnost – navela je Edita.

Foto:Printscreen Instagram Story
 

Izvor Srpski telegraf

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.