Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Recept za mir u kući” Zorannah priznala: Nikad sa muškarcem koji manje zarađuje!

Često je na meti osuda zbog mišljenja o muško-ženskim odnosima

0 80

Popularna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često je na meti osuda zbog svojih mišljenja na temu muško-ženskih odnosa.

I pored toga, ona ne preza od toga da kaže sve, pa tako ni ovoga puta, kada je otkrila da ne bi volela da bude sa nekim ko nije finansijski stabilan poput nje.

„Ne. Takav muškarac ne bi mogao da me privuče. Nije stvar da meni trebaju njegove pare, meni treba neko ko je izgrađen kao osoba, ko je siguran u sebe, ko može da priušti sve ono što mogu i ja sebi. Da ne nalazimo na problem takve vrste“, objasnila je ona.

Zorana se dotakla i žena koje zavise od svojih partnera.

„Ja ne izjavljujem nešto što ne mislim. Ljudi se pronađu u nečemu što izjavim, pa ih to pecne, bocne, pa hajde onda da potkačimo mene koja sam ni kriva, ni dužna. Ja sam prva žena koja radi, koja izdržava samu sebe. Nemam tu vrstu leđa da kažu: ‘E, ona je nečija žena’, ali smatram da žena treba da ima neku sigurnost. I tu ne mislim na finansijsku”, dodala je ona.

“Čak nije ni bitno ko koliko zarađuje, ali da muškarac bude za stepenicu jači i uspešniji, jer smatram da je to recept za mir u kući“, istakla je Zorana.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.