Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Devojke, slobodan je! Vladimir Tomović priznao istinu o svom ljubavnom životu

“Sada se oglašavam po tom pitanju i nikada više!”, napisao je bivši učesnik "Zadruge"

0 168

Vladimir Tomović, bivši učesnik „Zadruge“, često se pominje u rijalitiju, ali i van njega, a glavna tema je njegov ljubavni život.

Naime, on je do nedavno bio u vezi sa lepom Isidorom Arsenijević, medicinskom sestrom koju je, kako je sam istakao za „Magazin in“ upoznao slučajno.

– Upoznali smo se na mom radnom mestu. Ja sam medicinska sestra, tu je ležao njegov pokojni otac, mi smo se tu upoznali, slučajno. Bila sam na tom odeljenju gde je njegov pokojni otac ležao – rekla je Tomovićeva devojka tada.

Međutim, očigledno da ljubav nije potrajala dugo.

Vladimir Tomović se sada oglasio na društvenim mrežama i priznao je da je slobodan, te da očigledno „onu pravu“ još nije pronašao.

Instagram/Printscreen

„Hajde da se oglasim jer vidim da postoje stručnjaci koji imaju fiks ideje u svojim bistrim glavama. Sada po tom pitanju i nikada više. Nisam u vezi neko vreme i molim vas da ne pravite kojekakve teorije zavere. Nismo se svađali, vređali niti bilo šta radili loše. Jednostavno smo se razišli kao ljudi i tu se moja priča završava na tu temu. Da ste mi živi i zdravi i da vas sreća prati, a ja svoju sreću znam gde da tražim“, napisao je misteriozni Tomović.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.