Svet poznatih
Poznati sa poznatima

ATAK NA ZDRAVLJE I DRASTIČAN POTEZ! Jelena Bačić Alimpić je otišla iz medija, a evo šta joj se sada zbiva u karantinu! (VIDEO)

0 63

Jelena Bačić Alimpić, prošle godine, odlučila je da pekine posao voditelja, pa se u potpunosti posvetila pisanju, što se ispostavilo kao dobar izbor. Ona je objasnila da je osećala preveliki pritisak i da je jednostavno morala da se povuče, jer je već počelo da bude ugroženo i njeno zdravlje.

– Svega je bilo previše u medijima , i više nisam mogla ostati u tom svetu. Znala sam šta nas čeka! Bio je to veliki pritisak, atak na moje zdravlje ali i moja najveća pobeda kada sam odlučila da sa dugom kredita dam otkaz i otisnem se u književne vode“, kaže dama koja je danas jedan od najčitanijih domaćih pisaca.

Ona se u početku nervirala zbog različitih osporavanja, uglavnom zlonamernih i površnih ljudi i da nije ni planirala da objavi svoju prvu knjigu već ju je Isidora Bjelica upoznala sa vlasnikom izdavačke kuće i rekla kako on mora pročitati njen rukopis, jer je sjajan.

Jelena je sada u potpunosti posvećena svojim prijateljima, sve više je ispunjava miran život u Novom Sadu, lepo živi od pisanja koje je ponekad vrlo teško i sanja o tome da njena deca ispune svoje snove, a ona dočeka unuke.

Ćerka Jelene Bačić Alimpić, preselila se iz Srbije, a njena majka to ne podnosi lako.

Dunja Alimpić studira komunikacije i mandžemnt u Ajndhovenu, a Jelenin sin Marko koji ima 25 godina se odselio iz roditeljskog doma sa devojkom.

– Mislila sam da ću umreti. Mada sam bila svesna da taj dan mora doći, bilo mi je neopisivo teško. Preko noći nam je kuća ostala prazna, zaplakala bih svaki put kad bih ušla u Markovu ili Dunjinu sobu. Nikada neću zaboraviti kako je bilo pratiti Dunju na aerodromu prvi put.

Književnica je nedavno proslavila rođendan u izolaciji, a za tu priliku je okačila emotivan video uz obećanje da će se kada sve prođe okupiti sa voljenim ljudima:

Izvor Alo/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.