Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Šta će ONE napolju? Jure mikrobe i viruse? Neda Ukraden oplela po poznatim koleginicama!

Šta će mi danas sve te haljine, slava i moć, ako ne sačuvam zdravlje? - zapitala se Neda

0 72

Pevačica Neda Ukraden je među većinom građana koji su savesno shvatili pooštrene mere opreza nakon što je proglašeno vanredno stanje u Srbiji usled epidemije korona virusa.

Neda, prema sopstvenom priznanju, već tri nedelje ne izlazi iz kuće, tačnije iz stana svoje ćerke u Beogradu na vodi, dok je ostatak porodice smešten u većoj nekretnini na Banovom brdu.

– Čitam knjige, čujem se sa prijateljima i unucima, razmišljam o svemu, čak se pitam i na kakve sam gluposti trošila živce, ali i novac. Šta će mi danas sve te haljine, slava i moć, ako ne sačuvam zdravlje? – zapitala se Neda, dodajući da joj članovi porodice dostavljaju neophodne namernice.

– Poznate ličnosti treba da pozovu sve ljude da se priberu, a ne da svojim primerom pokazuju kako ne treba. Šta će Brena napolju? Ili Ilda? Jure mikrobe i viruse? – zapitala se Ukradenova, spominjući folk zvezdu i Šaulićevu.

– Dajte da se normalizujemo. Kad mogu ja, koja sam toliko godina sa ljudima, putujem i nastupam, da budem potpuno sama, mogu svi.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.