Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pogledajte šta je Verica Rakočević poručila iz karantina!

0 47

Pošto ima više od 65 godina, kreatorka Verica Rakočević trenutno spada u najugroženiju grupu građana. Ona zato strogo poštuje zabranu izlaska iz kuće, a suprug Veljko joj je najveća pomoć i podrška.

Bračni par provodi vreme u svojoj vili na Avali. Verica je iskoristila priliku da kontemplira nad onim što je bilo i šta će biti, pa je uz svoju sliku iz mladosti na društvenoj mreži Instagram ispisala sledeće:
– Bilo je to jednom, davno, u životu još lepom. Možda mi se činio težak tada, ali kad mislim o njemu sa ovoga mesta, želeo bih da se vrati – započela je kreatorka uz citat Meše Selimovića, pa nastavila:
– Te davne 1968. godine kao studentkinja Filozofskog fakulteta, demonstrirajući i mladalačkim entuzijazmom 24 sata maštajući o nekom boljem vremenu, nisam ni slutila da je život za mene pripremio scenario kao za film. Sedim na terasi, ne rezimiram, ne podvlačim crtu, nego na iznanađenje mnogih pravim buduće planove i izvlačim pouku kako je optimizam, ljubav prema svemu sto nas okružuje, ljudima, prirodi, životinjama, ono što život čini neprocenjivim blagom. Taj trenutak, bukvalno trenutak, od rođenja do odlaska u Drugu gimenziju, bez obzira na lepe i manje lepe trenutke – ističe Verica, pa zaključuje:
– Sami pretvaramo svojim mislima i delima u raj ili pakao. Zato dragi moji, u ovom vremenu kada mislimo da je neizdrživo, teško, uplašeni, verujte, doći će novo vreme sa više empatije, razumevanja. Ostanite kod kuće i volite svoje bližnje. Volite sve – napisala je Rakočevićeva, a njene reči izazvali su pozitivne reakcije.

View this post on Instagram

Meša Selimović “Bilo je to jednom, davno, u životu još lepom. Možda mi se činio težak tada, ali kad mislim o njemu sa ovoga mesta, želeo bih da se vrati.” Te davne 1968 godine kao studentkinja Filosovskog fakulteta,demonstrirajuci i mladackim entuzijazmom 24 sata mastajuci o nekom boljem vremenu, nisam ni slutila da je zivot za mene pripremio scenario kao za film. Sedim na terasi, ne rezimiram, ne podvlacim crtu nego na iznanadjenje mnogih pravim buduce planove i izvlacim pouku kako je optimizam, ljubav prema svemu sto nas okruzuje, ljudima, prirodi, zivotinjama, ono sto zivot cini neprocenjivim blagom.Taj trenutak, bukvalno trenutak, od rodjenja do odlaska u drugu dimenziju, bez obzira na lepe i manje lepe trenutke, Sami pretvaramo svojim mislima i delima u raj ili pakao. Zato dragi moji, u ovom vremenu kada mislimo da je neizdrzivo, tesko, uplaseni, VERUJTE, doci ce novo vreme sa vise empatije, razumevanja .Ostanite kod kuce i volite svoje bliznje.Volite sve❤️

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.