Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Saša Kovačević: Ja, evo, otkad traje ovo vanredno stanje ne znam dal’ sam izašao jedanput do prodavnice

0 100

Pevač Saša Kovačević dane provodi u izolaciji, a propisane mere, prema sopstvenom priznanju, itekako poštuje.

Jedan od najpopularnijih domaćih pevača od početka proglašenja vanrednog stanja ne napušta svoju kuću, a objavljivanje novih pesama prolongirao je za vreme po okončanju opakog virusa COVID-19.

-Od prvog dana vanrednog stanja poštujem sve protokole kojih se svi, naravno, trebamo držati tako da verujem ovu bolest, virus ili kakogod možemo pobediti ukoliko smo svi kod kuće, ukoliko brinemo o našim najmilijima i ne izlazimo nikako. Ja evo otkad traje ovo vanredno stanje ne znam dal sam izašao jedanput do prodavnice, rekao je Saša za TV Prva.

INTERVJU SAŠA KOVAČEVIĆ: Nisam tradicionalni Srbin da pravim svadbu od 500 zvanica! Oženiću se na moru! (FOTO+VIDEO)

Na pitanje kako provodi vreme u izolaciji izvođač mnogih hitova je odgovorio da je imao plan da izbaci nove pesme.

– To je nešto što smo duži vremenski period brat i ja spremali , međutim zadesilo nas je stanje kakvo jeste , to je sve nekako pomereno …i dan danas se bavimo time. Nekako imamo malo više vremena da se posvetimo nekim stvarima kojima se možda ne bismo posvetili i eto…Bukvalno smo po ceo dan u studiju… Imamo mali atelje i tu radimo dan i noć u suštini – objasnio je Kovačević koji je priznao i da je fitnes frik pa je svoj dom opremio spravama za vežbanje.

– Treniram kako mogu. Ne mogu sad preterano da izmišljam neke stvari, ali smatram da svi trebamo da se bavimo rekreacijom, a ne da budemo lenji i samo gledamo TV, zaključio je između ostalog Saša Kovačević.

Na konstataciju da već izvesno vreme ne kači ništa na društvene mreže zbog čega su njegove obožavateljke najblaže rečeno razočarane i da bi bile presrećne da mu vide novu fotografiju sa eventualno terase Saša je rekao:

-Taj prizor skoro nećete gledati…

On je takođe dodao i da je uvažio kritike obožavateljki, ali da bi trebalo da imaju u vidu da zna da je jako lenj što se tiče objava na društvenim mrežama…uz obećanje da će fanovi imati priliku da mu gledaju fotografije ali kada dođu neka lepša i toplija vremena.

 

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.