Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Raste broj ZARAŽENIH: Kaliopi uputila važnu poruku o borbi protiv koronavirusa (VIDEO)

Makedonska pevačica objasnila šta je najvažnije u ovom trenutku

0 61

U emisiji „Među nama“ TV Nova S voditeljka Maja Nikolić ugostila je putem video poziva gošću iz Severne Makedonije.

Reč je o pevačici Kaliopi, koja je uporedila situaciju u svojoj zemlji sa susednom Srbijom i zaključila da se sa epidemijom koronavirusa svi borimo na isti način, piše Nova.rs.

“U Makedoniji je podjednako kao i u Srbiji. Verujem da se ‘pravila igre’ ne razlikuju puno. I ovde se broj zaraženih povećava iz nedelje u nedelju. Važi isti princip ostajanja kod kuće. Uveden je policijski čas od 21 do 5 ujutru. Vikendom je to i ranije, oko 16 sati poslepodne se ‘zaustavlja vreme’ vani”, ispričala je pevačica i dodala:

“Ja se stvarno iskreno nadam da se svi pridržavamo svih pravila koja su nam preporučena od Svetskog zdravstvenog instituta i Svetske zdravstvene organizacije. Ono što je sada najvažnije je sačuvati zdravi razum, pozitivnu misao i pronaći sebi nešto u čemu pre nismo mogli da razmišljamo, ni da se bavimo time, a sada imamo dovoljno vremena”, zaključila je makedonska pevačica.

A kakav projekat u karantinu je Kaliopi osmislila i šta je KALIOPI FAN ART takmičenje saznaćete ako pogledate sledeći video:

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.