Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Iznenadila sve… Usred vanrednog stanja, zvezda Granda u venčanici! (FOTO)

0 230

U narednom periodu, zbog vanrednog stanja, sva masovna okupljanja, pa i svadbe su zabranjene. Baš zato je folk pevačica Marina Bogdanović iznenadila sve zato što je na svom profilu na „Instagramu“ podelila fotografije na kojima je ona u venčanici.

Međutim, ona se ne sprema za svoju svadbu, već je reč o kadrovima koji su nastali nedavno sa snimanja novog spota ove pevačice.

Zvezda „Granda“ je zbog vanrednog stanja odložila premijeru nove pesme, ali je zato odlučila da sada pokaže svojim pratiocima kako je izgledala na snimanju.

View this post on Instagram

Pošto sam preuzbudjena oko svog prvog spota koji je trebalo da ugleda svetlost dana već, medjutim zbog novonastale situacije sa virusom, odlučila sam da objavljivanje pesme i spota bude odloženo, rešila sam da vam ovih dana predstavim svoje fenomenalne saradnike i da vam kažem da su spot i pesma predobri i da jedva čekam dan kada ću ih podeliti sa vama 💪🏽 😊 i da, ovo jeste reklama, jer smatram da za profesionalnost i kvalitet na mom profilu treba i mora da bude mesta!!!! Želela sam da sa vama podelim nekoliko prelepih fotografija venčanica u kojima sam se osećala PRE LE PO, pa sam čak i sama poželela da se udam 🤗🤗🤗 ali, to će malo pričekati 🤭🤭🤭🤣 Ako budem budućim mladama bar malo pomogla oko izbora venčanica, baš će mi biti drago! Trk na profil @lola.vencanice i pogledajte kakve sve prelepeeeee haljine imaju 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 @lola.vencanice #weddingdress #white #bride #bridetobe #notyet

A post shared by Marina Bogdanovic (@marinabogdanovic) on

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.