Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bebi Dol: Svaki put kad se vratim u Srbiju kažem: Mama, mi ovde živimo kao gospoda! (FOTO)

0 91

Pevačica Dragana Šarić, poznata i kao Bebi Dol je u svom velikom intervjuu progovorila o ulasku u rijaliti Farma, i razlozima zašto je pristala na to. Poznato je da ona dosta putuje, a evo gde se oseća najbolje.

– Mislila sam da idem na selo nedelju dana. Tamo sam otišla sa kompjuterom i telefonom, nisam imala pojma da će mi sve oduzeti na ulazu. Kad sam ušla, pitala sam ljude zašto tako sede, zašto ne idemo na kafu u kafić… Oni me tek gledaju u zabezeknu, mislili su da ih provociram, a ja ništa nisam shvatila.

Poznati su bili njeni razgovori sa magarcem, zbog kojih su joj se mnogi čudili.

– To mi je bio jedini spas. Sa ljudima se nije dalo pričati uopšte.

Dosta putuje, ali se najbolje oseća ovde u svojoj državi.

– Više od svega na svetu volim da se vratim ovde. Strašno mi je žao što mi i dalje ne shvatamo koliko je naš život ovde lep i dobar. Ljudsko biće na svakoj tački na ovom svetu ima mogućnost da izabere u koji kutak će ići. Mi imamo život ispunjen običnim stvarima koje su zapadnom svetu postale nemoguće. U zapadnom svetu razgovor sa ljudima počinje i završava se iz neke tišine. Svaki put kad se vratim u svoj dom, sa koferima, kažem: “Mama, mi ovde živimo kao gospoda!”. Nigde meni nije lepše nego u Srbiji.

View this post on Instagram

Ona je ikona mog detinsva i mladosti. Oblačila sam se kao ona, besomučno premotavala kasete sa njenim pesmama, drala se u mikrofon priključen u kasetofon na opštu žalost i torturu cele ulice koja je morala da sluša taj "zvuk". Kasnije se, neizbežno, inspiracija njenim likom i delom provukla i kroz moje stvaralaštvo. Danas kada sam "porasla" u ozbiljnog dizajnera, Bebi Dol je moj saradnik, prijatelj i muza 👸🏼🧝🏻‍♀️🧚 Ph @markokrunic za @gloriamagazinsrbija model @bebidanasaric special super tanx @bombajtextile • • • • • #fashionicon #bebidol #pinkcoat #neoprencoat #pastelaesthetic #fashiondesigner #anatrosictrajkovic #anatrošićtrajkovic #markokrunicphotography #gloriamagazin

A post shared by Ana Trošić Trajković (@anatrosictrajkovic) on

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.