Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Veza pukla zbog OGROMNOG PRITISKA: Raskinuli Petar Strugar i Milica Todorović?

Pevačica je u Kruševcu sa porodicom, a glumac u Beogradu, na ergeli sa konjima

0 116

Glumac Petar Strugar i pevačica Milica Todorović raskinuli su nakon pet meseci veze.

Kako se saznaje, pevačica i glumac odlučili su da stave tačku na vezu, barem na neko vreme, a razlog je preveliki pritisak koji njihova romansa nije više mogla da istrpi.

– Nisu zajedno, jer je bio ogroman pritisak javnosti, pa su rešili da na neko vreme naprave pauzu. Ova situacija je dodatno uticala na sve, pa je Petar u Beogradu, na ergeli sa konjima, a Milica u Kruševcu sa porodicom – rekao je za „Blic“ izvor blizak Milici i Petru.

Pevačica i glumac su se, kako se podseća, upoznali na snimanju Miličinog spota za pesmu „Ljubav manje“, budući da je za potrebe spota pozajmila konja koji je bio u vlasništvu Strugara.

Neko vreme su vezu krili od javnosti, a kada im to više nije polazilo za rukom javno su progovorili o svojoj ljubavi.

– U vezi smo tri meseca, prvo smo se upoznali jer sam pozajmila njegovog konja za spot, nakon toga sam mu poslala poruku na Instagramu: „E, lep ti konj“, pa je bilo doskočica raznih. Jako je duhovit i time me je osvojio, definitivno su nam se šifre poklopile. Nije bilo zavlačenja, kod mene je to uvek sve korektno, ali on je mene muvao prvi – ispričala je Milica u januaru u emisiji „Amidži šou“.

Oni su jedno drugo upoznali sa roditeljima, a često su zajedno odlazili i na putovanja.

Međutim, ljubav je ipak doživela krah.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.