Svet poznatih
Poznati sa poznatima

HOĆE DA JE ŽENI: Gastoz ne može u Srbiju, pa se zaljubio u lepoticu na Tajlandu

Džulijana je prirodna devojka bujnih oblina

0 78

Nenad Marinković Gastoz koji trenutno boravi na Tajlandu, svakodnevno nas na društvenim mrežama obaveštava o svojim pustolovinama.

Međutim, kako pišu domaći mediji, on je tamo osim provoda pronašao i nešto mnogo više.

– Gastoz je put na Tajland isplanirao još pre nekoliko meseci kako bi se odmorio od zimske sezone nastupa, ali je odmorio pred letnju. Sa drugarima se dogovorio da ne vode žene kako bi zabava bila potpuna, ali mu je taj plan propao samo par dana nakon dolaska na egzotičnu destinaciju – počeo je priču izvor za „Alo“.

– On je na jednoj plaži ugledao žensko društvo, a Džulijana mu je odmah privukla pažnju. Prišao im je i pitao ih da im se pridruže, što su one prihvatile. Džulijana je prirodna devojka bujnih oblina, što Gastoz obožava. Često je bio sa silikonskim lepoticama, pa otuda i ne čudi što mu društvo prirodne i jednostavne devojke odgovara.

– Nerazdvojni su od momenta kad su se upoznali i on ne prestaje da priča o njoj. Drugarima se poverio da je zaljubljen kao nikad do sada i da će morati da je dovede u Srbiju. Iako iz šale, Gastoz joj je već rekao da se mora oženiti njom – dodao je izvor.

– Pitao ju je da li bi se udala za njega, ali to ona nije shvatila ozbiljno. U inat tome, ljubi je pred svima, obasipa je pažnjom i uveče šetaju plažom kao tinejdžeri. Ne bi nas čudilo da je stvarno dovede u Srbiju i oženi se. Sa njim se to nikad ne zna…

Podsećanja radi, Gastoz i dalje boravi na Tajlandu uživajući u dobrom provodu, suncu i plažama. Kada su njegovi prijatelji, sa kojima je došao, rešili da krenu nazad u Srbiju on je odlučio da tamo ostane narednih mesec ili dva, kako ne bi morao da ide u karantin zbog pandemije korona virusa.

Kako bi imao novca za produženi boravak na Tajlandu, Gastoz je odlučio da na svom Instagram profilu pokrene biznis sa reklamama, tako da kad god neko odluči da se oglasi preko njegovog profila on to i naplati.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.