Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Goca Božinovska zamalo ŽRTVA PREVARE! “Pa dobro mama, kako nisi razmislila? Šta je sa tobom?”

“Svi ćemo biti debeli! Malo torti, malo šnenokli i eto”

0 102

Folk pevačica Goca Božinovska dane samoizolacije provodi u kući, najviše vremena je baš u kuhunji, a kako je ispričala, skoro je zamalo postala žrtva jedne prevare.

„Nikad više kolača i torti nije bilo, sve sama spemam. Kad nije bilo korone svi su bili na dijeti, a sada deca svako malo, mama mogli bismo jesti ovo, mama mogli bismo jesti ono. Kuvala sam ja i ranije, ali eto, sada smo usredsređeni jedni na druge, često kroz smeh pričam kako ćemo svi biti debeli, deca i ja. Malo torti, malo šnenokli i eto, samo se jede“, kaže Goca.

Ona dodaje da poštuje sve mere opreza i da izlazi samo u nabavku.

„Ne idem gotovo nigde, odem do prodavnice na 2 – 3 dana i to je to. Napravila sam zalihe kao, ali sve smo potrošili. Pazim se, sve dezinfikujem svako malo.“

Dok na društvenim mrežama apeluju da se tokom pandemije korone svi paze prevaranata, Goca otkriva da je pre par meseci za malo i sama bila žrtva prevare.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on

„Zovu me jedan dan na telefon i ovako mi kažu: ‘U vašoj ulici radimo besplatnu masažu, relaks tretman, prva masaža je poklon a posle se plaća.’ Hajde da ja ne idem i ovako na masažu pa da kažeš, nego eto ja prihvatih, a ne znam ni zašto”, kaže Goca.

“Posle tek sam saznala da je sve prevara, sva sreća, na vreme. Pričam ja ćerki šta se desilo, a ona mi kaže: ‘Pa dobro mama, kako nisi razmislila? Šta je sa tobom, kako tako veruješ da su svi dobri?!’ Eto, ljudi se svačim služe“, ispričala je folkerka.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.