Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sanja se pre vanrednog stanja preselila u drugi stan!

0 187

Sanja Stanković, bivša rijaliti učesnica „Zadruge“, koja je nakon izlaska iz rijalitija nastavila svoju vezu sa Jovanom Tomić, Matorom, se ostvarila i kao pevačica.
Kako se Korona virus proširio i na našu zemlju, tako je uveden i policijski čas, kada je zabranjeno izlaziti na ulice u periodu od 20h do pet ujutru. Tim povodom oglasila se Sanja, da opiše, kako provodi svoje vreme u izolaciji.
– Pozdrav svima. Kako Sanja Stanković provodi vreme u karantinu? Katastrofa! Poznato je da sam pre jedno mesec dana imala problem sa manijakom u zgradi, onda sam rešila da nađem drugi stan. Pronašla sam ga i bukvalno sam morala dan pre proglašenja vanrednog stanja da se preselim. Ja se nisam preselila i kao što vidite, živim u haosu, živim u kutijama, živim u kesama, i čekam da prođe ceo ovaj haos! Vi, ako nemate šta da radite, prepakujte vaš garderober, kao što ja upravo radim, čitajte neku lepu knjigu, pratite Srbiju Danas, gledajte neki lepi film, ili možda pratite Zadrugu. Ljubi vas Sanjči – poručila je Stankovićeva.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.