Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Policija uhvatila Severinu kako krši izolaciju u sred Beograda, pevačica objasnila zašto

Pošto je doputovala u Srbiju iz Švajcarske mora u izolaciju na Bežanijsku kosu

0 187

Pevačicu koja je došla iz Švajcarske u Srbiju policija je pronašla na Bežanijskoj kosi i odveli su je kod sanitarnog inspektora jer nije poštovala mere samoizolacije koje su prepisane zbog svetske pandemije korona virusa, prenosi Blic.

Kako navode mediji, ona je u Beograd stigla iz Švajcarske i nije prijavila da je boravila u jednoj od najugroženijih zemalja, pa da je samim tim morala da dve nedelje provede u izolaciji.

Naime, Severina je u Švajcarskoj bila 7. i 8. marta kada je imala nastup, a kada je došla u Srbiju oglušila se o mere Republike Srbije i slobodno šetala gradom.

Severina je bila u obavezi da se samoizoluje na dve nedelje koje bi trebalo da provede na Bežanijskoj kosi.

Pevačica navodi da je došla da vidi dete koje ima pravo da, po odluci suda, viđa utorkom i četvrtom, ali je Milan Popović u samoizolaciji zbog korona virusa.

Umesto u samoizolaciju, ona je otišla na vrata svog supruga da bi videla dete, iako je trebalo da se zbog puta smoizoluje na dve nedelje.

– Došla sam u Srbiju jer je otac mog sina odlučio da ovde provede celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend. Njegov otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. marta o kojem me uopšte nije izvestio – rekla je između ostalog Severina.

View this post on Instagram

[LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2.DIO – KAD SRCE BOLI] Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… #vjerujuljubav #vjerujupravdu #rodjenomoje

A post shared by Severina (@severina) on

Sa druge strane Milan Popović kaže da je svoju nekadašnju suprugu o svemu obavestio, te da bi ona pre svega trebalo da misli na zdravlje deteta u ovom tenutku.

– Ja sam Severinu na vreme obavestio da smo sin i ja u izolaciji. Međutim, ona je u svom karakterističnom duhu porodičnog nasilnika upravo tako na silu pokušala da ostvari neko svoje pravo. Kada joj to nije uspelo, onda je kao po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula da manipuliše tako što plasira lažne i netačne informacije, s namerom da unizi oca svog deteta koji vodi računa o zdravlju našeg sina. To bi svakom roditelju trebalo da bude na prvom mestu, kaže on.

– Nadam se da će što pre shvatiti da bahatim ponašanjem ne može ništa da postigne, već da treba da počne da se ponaša odgovorno, civilizovano i vaspitano – naveo je Milan Popović za „Srpski telegraf“.

Izvor Blic Srpski telegraf

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.