Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tanja Bošković: Ne čitam novine, ne gledam televiziju i rijaliti programe! U radosti ŽIVIM! (FOTO)

0 167

Glumica Tanja Bošković ima uspešnu karijeru koja traje više od četrdeset godina. Mnoge generacije odrastale su uz njene uloge u brojnim filmovima, serijama i pozorištima.

Tanja je u razgovoru za Nova.rs ispričala da ne gleda rijaliti programe, ne čita novine, ne gleda televiziju. Ona se isključivo posvetila čitanju, umetnosti, a svoj život kreirala je tako da jednostavno živi u radosti.

“Ne gledam te programe. Ne pratim medije, ne čitam novine, ne gledam televiziju. Čitam knjige, bavim se svoijm poslom i umetnošću, u radosti živim. Nemam kontakta sa onim što bi se moglo nazvati životom koji verovatno žive neki drugi ljudi. Ja živim nekakvi drugačiji život, za to sam se izborila”, rekla je glumica.

Ona važi za jednu od najlepših glumica bivše Jugoslavije, a njena lepota nije samo u fizičkom smislu, već i u autentičnosti, specifičnosti i harizmi.

Mnogi se pitaju šta je tajna njenog mladolikog izgleda, a Tanja je otkrila u čemu je tajna.

“Bavim se svojim zdravljem i mislim da je trud oko duhovnog bića značajniji od svega ostalog. Naše fizičko biće proizilazi iz duhovnog. Ispunjava me vera u Boga, ona je osnovna.”, rekla je glumica između ostalog.

Ostatak pročitajte OVDE:

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.