Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Andreana Čekić na nagovor verenika ide na remont grudi?! (FOTO)

Rešila da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom

0 86

Otkako se zaljubila Andreana Čekić blista, pa pored toga što vredno radi na novom albumu, odlučila je na nagovor svog verenika Marka Miloševića da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom.

Andreana Čekić u Beču posetila plastičnog hirurga! Za korekcije platila paprenu cifru

– Andreana već nekoliko godina u nazad vodi bitku sa viškom kilograma, pa je rešila da se konačno pozabavi svojom linijom. Izmenila je celokupan način ishrane i počela polako da mršavi. Mada je jedno vreme bila i dosta deblja nego sada. To je bio onaj krizni period kada je prolazila kroz razvod. Neko se od muke ugoji, a neko se pojede živ i smrša. Pošto se sada sve sredilo, veoma je srećna i ispunjena, ima volje da se bavi sobom. Na nagovor svog verenika Marka, odlučila je da uradi remont grudi. Pošto je imala veće oscilacije u kilaži, grudi su joj visile – kaže izvor i dodaje:

View this post on Instagram

Biti srećan je odluka. ♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

– U početku je samo razmišljala da li uopšte da radi grudi, ali je Marko odmah podržao i rekao da je pevačica, da joj posao zavisi i od fizičkog izgleda, uostalom što ne bi uradila ako već može. Iako se plašila kako će sve da ispadne, zadovoljna je krajnjim efektom, a ni Marko ne krije svoje oduševljenje. Posle svega što je preživela u braku, Andreana stvarno zaslužuje da bude srećna. Nadam se da će Marko privesti razvod kraju i da će onda moći na miru da uživaju u svojoj vezi, a i da naprave jednu veliku svadbu. Njih dvoje se odlično slažu, putuju zajedno, Marko je njena desna ruka – rekao je izvor blizak pevačici za Svet.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.