Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Gledaju ih svako veče, a niko nije znao da su u emotivnoj vezi! (FOTO)

Pristali bi da snimaju intimne scene, ali uz određene uslove

0 190

U seriji „Crveni mesec” već mesecima gledamo mlade srpske glumce Ivana Zablaćanskog i Jelenu Puzić.

Međutim, malo ko je znao da su njih dvoje odavno u vezi.

Ivan i Jelena, koji su osim kolega i emotivni partneri godinama, do sada nisu nijednu scenu zajedno odigrali, a na intimnu bi pristali uz određene uslove.

– To zavisi od mnogo faktora. Mora svašta nešto da se poklopi i da se razgovara o milion stvari – kaže Jelena za „Blic Super TV”, a njen dečko podržava njeno mišljenje i dodaje:

– Sve je to deo naše profesije i mi gledamo profesionalno na to. Mnogima su te scene zanimljive, ali mi na to gledamo kao na glumački zadatak. Nisu to najteže stvari koje se rade pred kamerom. Postoje likovi koji vam se ne dopadnu, sa kojima ne možete da se povežete, pa ih odbijete.

Kažu da i u poslu, kao i u vezi, funkcionišu odlično.

– Radili smo zajedno predstavu „Beogradska trilogija” i tu smo bili odlični partneri. Kako u životu, tako i na sceni. Dopunjujemo se – priznaje sin čuvenog našeg glumca Milenka Zablaćanskog, koji je preminuo 2008. godine.

Interesantno je da Ivan i Jelena glume u seriji „Crveni mesec”, ali ne provode mnogo vremena zajedno na setu.

– Ovu seriju snimamo već osam meseci i do sada smo delili scenu samo jednom i čak nismo ni imali dijalog. Na setu se, zapravo, malo srećemo, u šminkernici, ali pred kamerom ne. Ne znamo da li ćemo imati zajedničkih scena u „Crvenom mesecu”, a i da znamo, ne bismo smeli da otkrivamo – priznaje Zablaćanski, i dodaje da bi voleo da sa devojkom podeli kadar.

– Delili smo pozorišne daske, što ne bismo i kadar.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.