Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ani Sević Danijel priredio iznenađenje koje će zauvek pamtiti! (FOTO)

0 137

Pevačicu i voditeljku Anu Sević iznenadio je dečko, biznismen Danijel Nedeljković i njene prijateljice.

 

– Za mene je svaki dan tvoj rođendan! – bilo je ispisano na tanjiru na kojem je, u jednom restoranu, doneta torta za sto za kojim je bila Ana.

 

Sevićeviću je ovakav gest oduševio.

– Moje rođendansko iznenađenje. Jeste da nije 20.10, ali oni su želeli da nadoknadimo propušteno slavlje i ostavili su me bez teksta… a to se retko desava „jer svaki dan je moj rođendan“ – ostavila je Ana opis uz objavljene fotografije.

Kako portal nemazabranjenih.rs saznaje, Danijel je odlučio da Ani prireredi ovo iznenađenje jer je ona bila bolesna kada joj je zaista bio rođendan. Na žurku je doveo Anine prijatelje, a u jednom trenutku, konobari su izneli šampanjac i tortu sa pomenutim natpisom, a osim toga, Danijel je u toku noći Ani uručio i jedan skupoceni poklon.

Kontaktirali smo i Anu da bismo proverili kako je i ona doživela ovo iznenađenje.

– Rođendansku proslavu sam morala da otkažem zbog bolesti, a svi koji me znaju, znaju koliko volim da slavim rođendan kao i da organizujem proslave i za sebe i za prijatelje. S obzirom na to da je prošlo toliko vremena ni na kraj pameti mi nije bilo da me sinoć čeka takvo iznenađenje. Daniel je organizovao moje prijateljice, čak i koje žive van Srbije i ostavili su me bez teksta. Jedno sasvim obično veče se pretvorilo u moju rođendansku proslavu. Bila sam u šoku! Čak sam se i postidela jer to zaista nisam očekivala.Zaista sam presrećna i zahvalna na svoj ljubavi koju dobijam – rekla je Ana za naš portal.
Interesantno je da Ana nije želela da komentariše i skupoceni poklon koji je dobila od svog dečka. Samo je kratko rekla da je za nju najlepši poklon onaj natpis na torti:
– „Za mene je svaki dan tvoj rođendan“ je najveći poklon koji sam dobila.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.