Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Priča koja je uzdrmala region! Novoj učesnici Parova sestra monstruozno udavljena!

Stravično

0 225

Takmičarka rijalitija „Parovi“ Nataša Pajović čitav region je potresla svojom životnom ispovešću. Nova stanovnica luksuzne vile otkrila je da joj je sestra svirepo ubijena.

Pokojnu Draganu Pajović usmrtio je Nikšićanin Jugoslav Perović pre pet godina, a nakon što se branio ćutanjem tužiocu je opisao detalje svirepog ubistva.

Natašina sestra imala je 29 godina kada ju je ljubavnik Jugoslav zadavio žicom za sušenje veša.

– Sestra Dragana je završavala srpski jezik i knjiženost, bila je apsolvent, ostao joj je jedan ispit i radila je u jednom kafiću. Veče pre nego što je ubijena mi je poslala poruku „Ne brini se, seko, otarasila sam se budale. Otišao je za Nemačku“. Znali smo da je ona u vezi sa kim ne treba da bude, to je čovek koji je bio opsednut njom – ispričala je po ulasku u „Parove“ Nataša.

– On ju je sačekao posle posla, udario je nekim tupim predmetom u glavu i nakon toga je odveou hotel i žicom joj presekao vrat –    kroz suze i jecanje je dodala nova ukućanka .

Kroz njenu ispovest saznali smo  da je njena sestra bila u  vezi sa oženjenim čoveko, da veza bila jako burna, uz konstantne prekide i mirenja.

Priča o tragičnom stradanju sestre učesnice „Parova“ potresla je čitav region.

izvor: Happy.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.