Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Glumica i manekenka istetovirala čelo…Podstakla je Kobijeva smrt na to! (FOTO)

Priča koja se krije iza toga vredna je svake pažnje

0 129

Američka manekenka i glumica Amber Rouz (36) pohvalila se još jednom tetovažom na društvenim mrežama, a ovaj put je ukrasila, verovali ili ne, svoje čelo. Priča koja se krije iza toga vredna je svake pažnje.

U inat hejterima, kojima redovno odgovara i ne ostaje im dužna, nastavlja da „radi po svome“, a najnoviju tetovažu Amber je posvetila sinovima Sebastijanu i Slešu, čija je imena istetovirala na čelu, piše E! News, a prenosi Alo.

Reči „Beš Sleš“ (Bash Slash) ispisane su duž njenog čela i, dok su pojedini bili oduševljeni ovom idejom i odlukom, većina je nizala negativne komentare.

– Za sve ljude koji mi pričaju da mi je lice isuviše lepo za tetovažu – to su oni ljudi koji bi mi rekli da sam „prelepa“, iako misle da sam ružna i lažu me. Lol – napisala je Amber.

– Ili bi mi samo rekli da sam ružna, tako da je poenta priče – radite šta god prokleto želite u životu – dodala je.

okom emisije „Fox Solul on TV“ u sredu uveče, 36-godišnja manekenka iskreno je pričala o tome šta ju je inspirisalo da istetovira lice, što je već duže vreme priželjkivala.

– Moram biti iskrena i ne želim da zvuči banalno, ali nakon smrti Kobija Brajanta osvrnula sam se na svoj život – rekla je Amber i istakla kako Kobijeva smrt nije jedini razlog za tetoviranje, ali je taj tragičan događaj doprineo njenoj odluci.

– Razmišljala sam o svom ocu koji je dobio rak kada je imao 40 i prošao je kroz težak period. Danas je dobro, ali je tada mogao da umre. A ja, ja imam 36… Toliko sam dugo želela ovu tetovažu… Život je kratak, zato samo to učinite. Samo živite život najbolje što umete i nemojte se kajati. Eto, tako sam se osećala i drago mi je što sam to napravila – poručila je Amber.

Za kraj, onima koji negoduju njenu odluku poručila je sledeće: „Imala sam mnogo gorih osuda nego što je tetovaža. Spavam noću kao beba. To me apsolutno ne zabrinjava“.

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.