Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Književnica u venčanici zasenila na crvenom tepihu modnog spektakla! (FOTO)

Spektakularna, dugoočekivana revija venčanica u okviru jedinog srpskog Sajma venčanja „Wedding weekend“ na kojoj su se predstavile aktuelne zvezde i javne ličnosti medijske scene Srbije održana je u beogradskom hotelu Hajat

0 292

Spektakularna, dugoočekivana revija venčanica u okviru jedinog srpskog Sajma venčanja „Wedding weekend“ na kojoj su se predstavile aktuelne zvezde i javne ličnosti medijske scene Srbije održana je u beogradskom hotelu Hajat.

Foto: Svetpoznatih.rs

 

 

 

 

U tek renoviranom delu hotela u srcu Novog Beograda, poznate dame su obukle najlepše venčanice svetskih i domaćih modnih kreatora i time obeležile ovogodišnje dane sajma venčanja.
Srpska književnica, pesnikinja, novinarka i humanitarka Božica Velousis još jednom je prisutnima predstavila venčanicu poznatog beogradskog salona  na crvenom tepihu ovog modnog spektakla, ali i prenela mudru pouku o ljubavi i životu.

Književnica je nagrađena dugotrajnim i gromoglasnim aplauzima čelnika događaja, brojnih medija i publike nakon čega je usledilo fotografisanje sa poštovaocima njenog rada i pisane reči.
Kreator Stefan Đoković izveo je na klaviru deo Šopenovog opusa pod nazivom „Notturno“ uz koji je igrala prima balerina, a sve u čast promocije parfema „Notturno“ koji je upravo ovaj uspešni dizajner osmislio i potpisao.

foto: Svetpoznatih.rs

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.