Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ana Nikolić ozbiljno ugrozila zdravlje drastičnom dijetom! Lekari strahuju za pevačicu (FOTO)

0 53

Pop zvezda Ana Nikolić suočava se s ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama otkako se pre šest meseci podvrgla operaciji smanjivanja želuca.

Naime, Ana je zahvaljujući operaciji za kratko vreme izgubila više od 35 kilograma, a budući da je nakon toga svoje telo nastavila da iscrpljuje treninzima i dijetama, nedavno je kolabirala, zbog čega je u nekoliko navrata bila na infuziji. Zbog toga su Anini lekari izuzetno zabrinuti za nju i na sve načine pokušavaju da je urazume, kaže izvor blizak pevačici, piše Alo.

– Poslednjih šest meseci Ana je doživela ozbiljnu transformaciju, pa je zahvaljujući operaciji uspela da skine više od 35 kilograma. Međutim, to joj nije bilo dovoljno, pa je nastavila da naporno trenira i drži dijetu, ali i da pije tablete za mršavljenje koje reklamira. U prvim mesecima nakon operacije, Ana se osećala odlično i najbitnije joj je bilo to što joj se zdravstveno stanje popravilo – počinje priču izvor blizak pevačici i otkriva da je njena sreća što je ponovo vitka trajala kratko jer su se brzo pojavili problemi sa zdravljem, prenosi Alo.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.