Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kristijan se oglasio iz Zabele: Mislim da s*anja o meni neće prestati (FOTO+VIDEO)

Režiser Miloš Avramović nedavno je u intervjuu izneo tvrdnju da ga je Kristijan Golubović, koji trenutno služi kaznu u zatvoru Zabela zbog preprodaje droge, molio da mu da ulogu u filmu "Južni vetar".

0 224

Režiser Miloš Avramović nedavno je u intervjuu izneo tvrdnju da ga je Kristijan Golubović, koji trenutno služi kaznu u zatvoru Zabela zbog preprodaje droge, molio da mu da ulogu u filmu „Južni vetar“. Ekipa filma je četiri dana snimala scene u zatvoru, a Golubović se zatekao u blizini.

Kristijan Golubović glumiće u nastavku bioskopskog hita „Južni vetar“?

– Ne znam iz kojih razloga izmišljaju neistine o meni. Da li je u pitanju zlonamerni novinar, ili taj neki režiser, na ovo mogu reći da je sve objavljeno na portalima čista laž. Tokom tog snimanja sam premešten na nekoliko sati iz svoje sobe, jer mi je rečeno da će u mojoj sobi snimati scene za film. Napomenuo sam nadzorniku da mi ne urnišu stvari i inventar, naravno, sve kroz šalu. Dobacio sam par mojih gafova statistima i stražarima, u kojima nije bilo pominjanja snimanja scena i uloga. Ne shvatam poriv nekog mentola, u ovom slučaju režisera ili novinara, da izmisli da sam molio za malu ulogu.

Mislim da s*anja o meni neće prestati, dok se bar jednom od tih mentola us**em u usta, ali bukvalno. Upamtite da Kristijan Golubović nikoga ne moli, osim boga gospoda, za zdravlje svoje porodice i da ga sačuva zle namere svih tih lažljivih mentolčina. Amin – rekao je Golubović u izjavi koja je objavljena na Jutjubu.

Izvor: Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.