Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Katarina Živković pokradena u Americi, lopov joj odneo veliku sumu novca! (FOTO)

Pevačica Katarina Živković doživela je neprijatnost na turneji u Americi kada joj je lopov ukrao skupocenu torbu u kojoj je imala 5.000 dolara.

0 112

Pevačica Katarina Živković doživela je neprijatnost na turneji u Americi kada joj je lopov ukrao skupocenu torbu u kojoj je imala 5.000 dolara.

Katarina Živković ulazi u Zadrugu 3?! (FOTO)

Naime, Kaća, koja se nedavno iz Srbije vratila u Ameriku kako bi nastavila turneju, doživela je pravu dramu u Los Anđelesu dok je sa kolegama i muzičarima obilazila grad.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

– Kaća je otišla na američku turneju u decembru, ali morala je da se vrati u Srbiju zbog unapred zakazanih nastupa. Čim je odradila nastupe za reprizu Nove godine i Božića, vratila se u Ameriku, ali nije mogla ni da pretpostavi šta će je tamo sačekati – rekao je na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici. Kako nam je dalje ispričao, Kaća je pokradena u Los Anđelesu, dok je sa kolegama sa turneje i muzičarima obilazila grad.

– Kaća je u Los Anđelesu imala jedan dan na raspolaganju da obiđe grad, pa je posetila nekoliko filmskih studija u Holivudu, a nije propustila ni priliku da napravi nekoliko selfija. I baš dok se fotografisala za društvene mreže, desilo joj se da ostane bez torbe i novca – priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i objašnjava:

View this post on Instagram

Every princess has a castle 😋👸🏻 #lasvegas

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

– Kaća je zamolila jednog od muzičara da je fotografiše ispred jednog filmskog studija, a torbu koju je nosila spustila je na klupu pored sebe. Čim ju je spustila, odmah je zaboravila na nju, pa se koncentrisala na to da što bolje ispozira za fotografiju – kaže naš izvor i objašnjava da je pevačica zamolila kolegu da je nekoliko puta fotografiše jer nije bila zadovoljna kako je ispala.

– To je trajalo nekoliko minuta, a lopovu je trebao samo sekund Katarinine nepažnje da joj ukrade stvari. Kada je završila s poziranjem za društvene mreže, Kaća se vratila da uzme torbu i tada je shvatila da je pokradena – priča naš izvor i dodaje da pevačica nije mogla da veruje šta ju je snašlo.

– Ne samo da je ostala bez skupocene torbe već joj je ukraden i novčanik u kom je imala oko 5.000 dolara. Jedina sreća u nesreći je to što joj je pasoš ostao u sefu hotela, jer da je i njega ponela, bila bi u ozbiljnom problemu – kaže naš izvor i dodaje:

– Kaća je ipak na kraju sve to stoički podnela tim pre što se nikada nije opterećivala materijalnim stvarima. Novac dođe i prođe, a ona će sve to ponovo zaraditi – kaže naš izvor na kraju.

Izvor: Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.