Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Uran je krenuo direktno, Vodolije mogu malo da odahnu!

0 198

Uran je konačno završio svoj retrogradni hod koji je trajao od 11. avgusta 2019. godine.

Svojim direktnim kretanjem ova nepredvidiva planeta će smiriti polja ljubavi i finansija.

Oni koji ga imaju u natalnom horoskopu snažno aspektovanog će moći da odahnu jer će konačno prestati svakodnevne trzavice i nestabilnosti.
Direktan Uran u Biku donosi i potpunu promenu na polju štednje i pojma novca pa ćemo biti svedoci potpune promene platnog prometa,
dručačijim metodama kreditiranja i isplata.
Na ličnom polju ovo kretanje može doneti individualno započinjanje poslova putem interneta, neočičnu pomoć prijatelja ili
organizacija kao i uduživanja zarad nekih viših ciljeva koji opet donose novac.

Nova nedelja donosi velike promene na ljubavnom planu mnogim horoskopskim znakovima, kao i rasterećenje od briga!

Znak Bik takođe vlada i ljubavnim temama, ali onim koji su već razvijeni. Uran u ovom znaku svakako donosi neki nov pristup i rešavanja kao i podiznaje odnosa na viši nivo. Ključne činjenice vezane za ovaj tranzit, koji će trajati do 2026. godine je da moramo da uskladimo unutrašnje promene i procese paralelno sa spoljim događajima.

Rast neće biti moguć samo individualno, kada su ljubavni odnosi u pitanju, već će mnogo toga morati da se radi u paru, ali na neki nov, napredniji, način.

Uran je nosioc nepredvidih događaja, pa kada bude tokom svog hoda pravio napete aspekte sa Marsom i Venerom izazivaće zemljotrese, prirodne nepogode i katastrofe, specijalno tokom proleća.

Uran vlada centralnim nervnim sistemom, listovima, nožnim člancima pa svi oni koji ga imaju izraženog u natalnoj karti mogu imati problema sa ovim delovima tela.

Njegov uticaj najviše osećaju vlasnici Sunca i podznaka u Vodoliji, kao i oni sa ličnim planetama u ovom horoskopskom znaku.

izvor: Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.