Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Godišnji horoskop za 2020.godinu: Rak

0 362

Nova godina Rakovima donosi nekoliko bitnih situacija.

Na poslu će biti ambiciozniji i skloni takmičenju, što će sigurno rezultirati ljubomorom od strane kolega, pa se samim time otvaraju mogućnosti za speltkarenja. Svaki vaš rad proći će nekoliko testova, specijalno tokom marta i oktobra.

Moguće su poslovne konekcije sa veoma uticajnim klijentima, što može doneti prilike za bolje zarade.

Cela godina zahteva do Rakova disciplinu i predan rad, koji će nesumnjivo imati efekta i na karijeru, ali na finansije.
Priliv novca će ući u stabilne tokove, dok su ulaganja još uvek nešto nestabilnija. Ukoliko je u planu dizanje kredita, onda je svakako pomoć i savet nekog iskusnijeg i stručnijeg preko potrebna. Potrudite se da finansije držite pod kontrolom jer je pred nama
godina štednje i malo teže naplate.

Godišnji horoskop za 2020.godinu: Blizanci

Emotivni i partnerski život mnogih Rakova će konačno ući u stabilniju fazu. Konačno neke stvari dolaze na svoje mesto i to daje neophodno samopuzdanje. Kritični periodi za odnose su proleće i jesen, dok je januar rezervisan za veliku transformaciju kroz
ljubav i brak.
Slobodni Rakovi će imati prilike da upoznaju nekog novog putem prijatelja. Mnogi će veze započeti tajno, pa čak i sa dve osobe!
Izuzetno povoljan period za ljubav su juli i avgust, dok u maju ne bi trebalo pristajati na kompromise koje nude bivši partneri.

Burne reakcije na određene teme mogu izazvati psihosomatske smetnje. Ove godine su izuzetno izraženi problemi sa kosom, kožom i hormonima. Klonite se slane i začinjene hrane.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.