Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Varao je s kim je stigao? Sandra Afrika progovorila o Vladimiru Volkovu i razlozima raskida

Evo zašto se raspala njena veza sa fudbalerom

0 163

Sandra Afrika (32), jedna od naših najatraktivnijih pevačica i vlasnica najlepše guze na estradi, u  ispovesti za „Alo!“ priča zbog čega se raspala njena veza sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

– Vladimir i ja nismo zajedno. I ranije smo se stalno svađali i mirili, ali ovoga puta je definitivno kraj – kaže Sandra i objašnjava zbog čega je do raskida došlo.

– Jako me je razočarao. Ponaša se kao da ima 15 a ne 33 godine. Umesto da razmišlja zrelije, on se ponaša kao klinac. Umesto da se mnome oženi, on me vara – kaže za „Alo!“ Sandra. Iako ga nije, kako kaže, uhvatila u prevari, tvrdi da joj je bio neveran.

– Nije on od onih muškaraca koji samo lajkuju slike pojedinih žena na društvenim mrežama. Taj i zove i piše, i svašta radi. Ja sam mu svaki put prelazila preko svega jer sam slaba na njega, ali ovog puta je definitivno kraj. On se uvek pravda kako to ništa ne znači, kako je to samo bezazleno dopisivanje i prepiska, ali meni je i to prevara. Ako pišeš nekoj devojci i otvoreno je muvaš, ne moraš fizički da budeš sa njom da bi me prevario. Jako sam ljubomorna po prirodi i ne mogu preko nekih stvari da pređem – zaključila je Sandra.

Iako je povređena i pati, često koristi priliku i da se našali na svoj račun.

– Svi me pitaju da li je moguće da on mene ovakvu vara. Ali, eto, vidite da je moguće. Pitaju me često da li je Volkov ljubomoran, a kada im kažem da nije, svi me pitaju da li me on uopšte voli. Ja im kažem da pitaju njega. Evo, pitajte ga i vi da li me je voleo – kaže kroz smeh atraktivna pevačica.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.