Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sloba Radanović o škakljivim temama: Legalizujte droge, prostituciju i eutanaziju! Ljudima dozvoliti da sami biraju šta će da rade sa svojim životom

Progovorio o onome o čemu mnogi ćute

0 133

Pevač Slobodan Sloba Radanović progovorio je o temama koje intrigiraju mnoge i o kojima mnoge javne ličnosti izbegavaju da otvoreno govore. Tako je Radanović zaključio da je bolji dobar razvod nego loš brak, kao i da svako ima pravo na sopstveni izbor. Pogledajte njegove odgovore:

O razvodu:

Čovek treba da se trudi da sačuva brak, ali ne po svaku cenu. Ako ne postoji šansa da jedan odnos opstane, uvek je bolji dobar razvod nego loš brak.

O lakim drogama

Mislim da treba sve legalizovati i da ljudi sami treba da odlučuju šta žele i šta im prija ili ne prija. Svako ko želi da se drogira zna da će mu to škoditi, ali će to svakako uraditi jer je tako rešio.

O prostituciji

Prostitucija treba da se legalizuje, ne samo zbog plaćanja poreza državi već zbog prava na izbor. Sve treba legalizovati i ljudima dozvoliti da sami biraju šta će da rade sa svojim životom.

O eutanaziji

Eutanazija

Mislim da niko nema pravo da odlučuje o nečijem životu umesto njega samog. Takođe, čuda su moguća i nikada ne znamo da li će se i kada neko iz kome probuditi. Nikada ne bih mogao samostalno da donesem takvu odluku. Bilo bi mi lakše kada bih znao šta ta osoba želi.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.